Service Uniclass Auto Service ofera urmatoarele servicii:


Revizii  ITP

Inspectia tehnica periodica este obligatorie pentru toti participantii la trafic astfel asiguranduse siguranta autoturismului si a soferului dar si a nivelului de poluare. ITP-ul consta in verificarea urmatoarelor componente auto:
⇒ Verificarea nivelului de poluare – stabilirea compozitiei de gaze evacuate.
⇒ Verificarea franelor fata – spate.
⇒ Verificarea sistemului de directie, suspensie si rulare.
⇒ Verificarea integriatii caroseriei si sasiului (rugina, taieturi, crapaturi etc.)
⇒ Verificarea sistemului de lumini (faruri, stopuri, semnalizare) ⇒ Verificarea martorilor luminosi din bord.

Documnete necesare pentru ITP:
⇒ CI sofer,
⇒ Carte de identitate a vehiculului in original,
⇒ Certificat de inmatriculare in original,
⇒ Asigurare RCA.


Vopsitorie  Auto

Intretinerea de caroserii se realizeaza prin aplicarea de solutii anticorozive, aplicare vopsea, lacuri profesionale.
Avem in dotare cabina de vopsit, materiale consumabile de inalta calitate, lacuri profesionale, pigmenti de vopsea pentru a obtine nuanta corectapentru fiecare autotutrism in parte. Vopseaua vehicului dumneavoastra este adesea primul lucru pe care oamenii il observa, mai ales daca vopseaua este ciobita, zgriata sau deteriorata. Detinem cele mai bune produse pentru a readuce aspectul masinii la starea initiala.

Multi cred ca vopsirea vehiculului este un proces simplu, intr-un singur pas, dar este de fapt o procedura complicate care necesita precizie, expertiza, pregatire profesionala si exactitate. De la lucrari complexe si complete de vopsire pentru caroserie pana la elemente individuale, tehnicienii nostri inteleg exact cum sa evalueze si sa execute lucrarile de vopsire si tinichigerie cu acuratete. Cand vine vorba de reparatii auto primul gand duce la service-urile reprezentantelor, insa preturile lasa de dorit. Va oferim servicii de aceeasi calitate la un pret accesibil si o durata minima de reparatie in functie de problema dumneavoastra.


Tinichigerie  Auto

Reparatii caroserii – Tinichigerie se face cu ajutorul aparaturii profesionale de intreptat caroseria si sudat caroseria cat si la rece cu ciocanul sii steclu.
Avem in dotare: stand hidraulic pentru redresat caroserii, prese hidraulice, aparat de tinichigerie pentru indreptata tabla (spotter), aparat de sudura cu gaz C2O sau argon, scule de mana pentru indreptat caroseria. Pornind de la consultatnta si evaluare putem efectua lucrari de indreptat caroseria sau tabla masinii, indiferent de marca sau complexitatea lucrarii, folosind piese auto originale sau echivalente certificate de catre producator si tehnologii si unelte de top dedicate pentru tinichigerie, iar impreuna cu echipa profesionista reusim astfel sa obtinem un raport calitate pret foarte bun pentru serviciul de tinichigerie auto.


Mecanica  Auto

Oferim in cadrul service-ului nostru serviicii de intretinere auto pentru mai multe tipuri de defectiuni. Schimb de ulei si filtre facute regulat pentru a proteja si prelungii viata motorului dumneavoastra, schimb de placute de frana, discuri de frana, inlocuire elemente articulatii (capete de bara, bascule, bielete de directie, bucse), amortizoare, arcuri. incarcare cu freon a instalatiei de aer conditionat cu aparatura profesionala. Diagnoza auto computerizata.

Recomandarile producatorilor sunt foarte importante pentru functionarea in parametrii optimi, si prin urmare tratam cu seriozitate fiecare autoturism.


Daune  RCA

Daca ai fost implicat intr-un eveniment rutier si nu cunosti pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru a-ti repara autoturismul noi suntem solutia. Venim in intampinarea ta cu serviciile de consultanta si expertiza precum si experienta pe care o detinem in solutionarea dosarelor de dauna.
⇒ Lucram cu toate firmele de asigurari.
⇒ Intocmim dosare de dauna clientilor RCA sau CASCO in urma unui eveniment rutier.
⇒ Oferim consultanta si efectuam reparatii atata RCA cat si pe CASCO oferind clientului nostru pe durata reparatiei masina la schimb fara costuri suplimentare.

Documente necesare pentru intocmirea dosarului de dauna:
⇒ Carte de identitate pagubit, vinovat
⇒ Permis de conducere pagubit, vinovat
⇒ Polita asigurare RCA pagubit, vinovat
⇒ Talonul autoturismului pagubit, vinovat