UNICLASS AUTO SERVICE

Oferim servicii de calitate folosind o tehnologie inalta si o echipa de specialisti cu o bogata experienta in domeniul auto.

  • Manopera de calitate.
  • Programare rapidă.
  • Piese de calitate.
  • Reparație rapidă.
  • Aparatură modernă.
  • Service multi marcă.
 

Nimeni nu isi doreste sa aiba probleme cu autoturismul, insa atunci cand ai de a face cu daune, iti doresti ca ele sa fie rezolvate rapid si la un pret cat mai mic. Cu ajutorul celui mai bun service auto, poti scapa de orice probleme in timp record. Mai mult decat atat, ai o multime de alte beneficii de care poti profita atunci cand vrei sa iti repari masina. Pentru a avea garantia ca beneficiezi de cele mai bune servicii, este necesar sa colaborezi cu profesionisti de top care folosesc tehnologii moderne. Nu doar la aceste aspecte se rezuma, insa, caracteristicile celui mai bun service auto pe care il poti alege. Iata toate aspectele pe care trebuie sa le iei in calcul!

Profesionisti de top – intr-un oras precum Bucurestiul, defectiunile care apar la nivelul autoturismelor sunt extrem de numeroase si variate. Pe langa traficul aglomerat, care de multe ori conduce la aparitia de accidente, si uzura autoturismelor este una mult mai intensa decat in alte parti. Asa ca daca te afli in cautarea unui service auto, cu siguranta vrei sa lucrezi doar cu profesionist experimentati si priceputi.

Tehnologii moderne – nu doar pentru reparatii mecanice poti avea nevoie de ajutorul unui service. Masina ta poate avea nevoie de modificari la nivel de vopsitorie, mecanica si electrica, roti si anvelope, dar ai putea sa ai nevoie de suport si in caz de daune suferite in urma unui accident. Tocmai de aceea, este de preferat sa alegi un service bine pregatit din toate punctele de vedere si dotat cu cele mai moderne tehnologii de interventie si de comunicare.

Consultanta dedicata – daca masina ta a suferit daune si ai nevoie sa iti acoperi costurile de reparatie prin intermediul asigurarii, service-ul auto cu care lucrezi trebuie sa fie bine conectat cu asiguratorii. Doar in acest mod ai garantia ca vei beneficia de avantajele prevazute in contractul de asigurare in timp rapid. Uniclass Auto Service iti ofera consultanta daca esti asigurat la cele mai mari companii din Romania, precum Omniasig, Groupama, Asirom si multe altele.

Masina la schimb – element foarte important, daca depinzi de autoturismul tau. A ramane fara masina pe parcursul procesului de reparare poate fi o adevarata povara. Insa daca alegi service-ul nostru iti oferim masina la schimb pe parcursul reparatiilor.
Masina-ITP

Revizii ITP

Inspectia tehnica periodica este obligatorie pentru toti participantii la trafic astfel asigurandu-se siguranta autoturismului ...

vopsitorie2-300

Vopsitorie

Intretinerea de caroserii se realizeaza prin aplicarea de solutii anticorozive, aplicare vopsea, lacuri profesionale...

Tinichigerie-Auto

Tinichigerie

Tinichigerie se face cu ajutorul aparaturii profesionale de intreptat caroseria si sudat caroseria cat si la rece cu ciocanul si steclu...
mecanica

Mecanica

Oferim in cadrul service-ului nostru serviicii de intretinere auto pentru mai multe tipuri de defectiuni...


daune-euroins-1024×683

Daune RCA

Intocmim dosare de dauna clientilor RCA sau CASCO in urma unui eveniment rutier...


Intra in legatura cu operatorii nostri!